maanantai 25. tammikuuta 2016

First day in London

Well hello there!

Täällä kirjoittelee kaksi matkailualan opiskelijaa Turusta, ja olemme eilen saapuneet Lontooseen.
Tulimme tänne suorittamaan 8 viikon pituista työssäoppimisjaksoa Dover Castle Hostellin vastaanottoon.

Tässä blogissa tulemme kertomaan työssäoppimisestamme ja seikkailuistamme Lontoossa!


Matkalla Lontooseen

Lentomme lähti sunnuntaina 24. tammikuuta Helsinki-Vantaalta päivällä. Lensimme Norwegian lentoyhtiöllä, ja matka sujui mukavan sutjakkaasti ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lensimme Gatwickin lentoasemalle ja olimme perillä noin kello neljä iltapäivällä, paikallista aikaa. Ilma oli pilvinen ja kostea, mutta vastoin yleistä sanontaa, että Lontoossa sataisi aina, emme kuitenkaan tarvinneet sateenvarjoja! Yllätyimme kuinka lämmin ilma on tähän aikaan vuodesta, yli 10 astetta.


Junalippu

Matkustimme lentokentältä London Bridgelle asti junalla, ja siitä otimme taksin hostellille. Junaliput sai ostettua kätevästi lippuautomaatista lentokentältä ja lippu maksoi noin 10 puntaa eli noin 13 euroa. Taksin sai suoraan London Bridgen asemalta, ja se maksoi vain 5 puntaa, eli noin 6,5 euroa.


Oona junassa


Hostellin sääntöjä ja ohjeita

Päästyämme hostellille saimme vastaanotosta huoneen ja lokeron avaimen, sekä hostellin infolapun. Lapusta näkyy muun muassa ovikoodit, huoneen sekä sängyn numerot ja muuta tärkeää tietoa. Aloitimme työt vasta maanantaina, joten saimme viettää sunnuntai-illan tutustumalla lähiympäristöön.

Seuraavassa postauksessa kerromme ensimmäisistä päivistämme ja työhön perehtymisestä. See ya!

Oona ja Pave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti