maanantai 1. helmikuuta 2016

First week: done ✓

Lauantaina aloitettiin päivä jo seitsemältä aamulla, koska meidän piti hoitaa aamiainen silloin. Normaalisti meillä on viikonloput vapaat, mutta tämä lauantai oli poikkeus, koska muut työntekijät eivät päässeet tulemaan, joten me hoidimme aamiaisen kahdestaan. Itseasiassa hostellin siivooja puolalainen Justiina oli tehnyt jo melkein kaikki valmistelut puolestamme ja kattanut aamiaspöydän, joten vain salin hoito ja siivoaminen aamiaisen jälkeen jäi meille. Aamiaisella asiakkaat tuovat itse tiskit pesuun, joten aamiaisen hoito on helppoa, kun ei tarvitse blokata. Tiskit pestään laseja lukuunottamatta käsin, tosin pesukone oli lauantaina rikki, joten jouduttiin tiskaamaan nekin. Hostelli oli viikonloppuna aivan täynnä, joten tiskiä tuli tiuhaan tahtiin. Koettiin pieni kriisi, kun leivänpaahtimet lakkasivat sähköongelmista johtuen toimimasta, mutta onneksi vika saatiin pian korjattua.


Aamiainen on katettu

Aamiaisen jälkeen lepäilimme hetken jonka jälkeen menimme käymään Starbucksissa kahvilla, ja etsimässä meitä lähellä olevan Lidlin (joka ei muuten ollut yhtä paljon halvempi muita kauppoja kuin Suomessa). Tämän pikku lenkin jälkeen lähdimme lauantain kunniaksi ulos syömään ja kävelimme London Bridgelle päin tarkoituksena löytää joku kivan näköinen ravintola. Heti sillan jälkeen, Lontoon palon monumentin vieressä oli kivan näköinen kuppila, The Hydrant, jossa listakin kuulosti hyvältä, joskin melko kalliilta. Tilattiin kasvisannokset jotka paljastuivatkin tosi pieniksi "side disheiksi"... HIntaa oli kuitenkin 8 puntaa ja oluella 6 puntaa... Onneksi vedettiin Starbuckissa aiemmin niin isot porkkanakakut, ettei meillä mikään huutava nälkä ollutkaan.


Paven eka Starbucks reissu ja vieläpä ilman kahvia


The Hydrant


Koska Pave oli vieläkin vähän kipeä, oli meillä tarkoitus viettää lauantai-iltaa hostellilla juustojen ja viinin kera katsoen Harry Potteria. Emme kuitenkaan saaneet katsoa elokuvaa rauhassa, koska huoneessamme osa jo nukkui ja keittiössä ihmiset metelöivät liikaa, joten päätimmekin myöhään illalla sittenkin lähteä katsastamaan Lontoon yöelämää. Lontoon yksi kuuluisimmista klubeista, Ministry of Sound sijaitsee aivan hostellimme lähellä, joten halusimme mennä sinne.


Juustoissa luki tekstit suomeksi, heh


Klubille oli jonkin verran jonoa, mutta meidät otettiin jonon keskeltä jonon ohi, en tiedä miksi, luultavasti koska olimme ainoat tytöt jonossa. Sisään piti kävellä metallinpaljastimen läpi ja ovella varmisteltiin, mitä musiikkia olemme tulossa kuuntelemaan, joten odotukset olivat korkealla. Sisäänpääsymaksu oli opiskelija-alennuksellakin aivan tajuttoman kallis, 21 puntaa, normaalihinta olisi ollut 26 puntaa, yli 30 euroa!!! Myös juomat olivat todella kalliita, energiajuoma-vodka sekoitus 9 puntaa... Ministry of Sound oli todella iso paikka ja puitteet olivat hienot, ja musiikki oli hyvää, mutta muuten se oli todella suuri pettymys. Oletimme sen olevan paikka hyvälle musiikille ja tanssimisille, mutta ainakin tuona iltana se oli vain täynnä lähenteleviä miehiä. Oli todella sääli ettei siellä saanut tanssia rauhassa. Viivyimme siellä kuitenkin melkein aamu viiteen saakka, koska emme halunneet lähteä liian aikaisin maksettuamme niin paljon sisään.





Sunnuntai menikin sitten lepäillessä ja pitsaa syöden. Ensimmäinen viikko Lontoossa on takana ja seitsemän vielä edessä.


Oona ja Pave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti