sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Natural History Museum

Lauantaina kävimme Natural History Museumissa, ja se on ollut ehdottomasti paras kohteemme tähän mennessä! Valitsimme vierailuajan hieman huonosti, sillä viikonloput ovat todella ruuhkaisia, ja jonot todella pitkiä. Jono liikkui onneksi nopeasti, emmekä joutuneet seisomaan kylmässä puolta tuntia kauempaa. South Kensingtonissa on myös paljon muita museoita kuten Victoria & Albert museo ja Science museo. Museot menevät jo kuudelta kiinni, joten emme ehtineet muualle. Vietimme museossa neljä tuntia, eikä sekään riittänyt, sillä mielenkiintoista näkemistä oli niin paljon. Ennen museokierrosta kävimme museon kahvilassa herkuttelemassa.


Jonottelua


Herkuttelua

Natural History Museumista oli jaettu neljään eri zoneen, joilta löytyi osastot esimerkiksi ihmisen evoluutiolle, dinosauruksille, eläimille, luonnonkatastrofeille ja maan aarteille. Emme ehtineet läheskään käydä kaikkia osastoja läpi, mutta niistä joista ehdimme lempparimme oli ehdottomasti maan aarteet, ja siellä vietimmekin varmaan kaksi tuntia pällistellen erilaisia jalokiviä ja mineraaleja. Museon vanha puoli oli todella upea rakennus, ja ilo silmälle.


Dino selfie!



















Niin hienoja kiviä!!











Kivigalleria


Charles Darwin












Oona piirtämässä hämähäkinseittiä





Muurahaiskuningatar oli kuollut




Museo ulkoapäin




Oona ja Pave

5 kommenttia:

  1. Jos teillä on mahdollisuus, kannattaa katsastaa the London Dungeon. Vankityrmiä, kidutuskammioita ja näyttelijöiden esittämiä todentuntuisia aiheeseen liittyviä kohtauksia. Ei heikkohermoisille. Ainakin 17 vuotias minä olin aikoinaan hyvin vaikuttunut ;P . Paikka on lähellä London Eye:ta. Ja Madame Tussaud's on myös näkemisen arvoinen, varmaan tiedättekin.
    T: Oonan anoppi

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Aika outoa. Kommentti tuli triplana..

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista