sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Quiet week at work

Viikko on ollut todella rauhallinen vastaanotossa, mutta ollaan kuitenkin päästy erilaisiin töihin. Torstaina mittasimme kaikkien 10 huoneen pinta-alat, ja vaihdoimme ilmoitustauluille valuutanvaihdon uudet kurssit.


Mittauspuuhissa

Saimme vastailla myös moniin ryhmätiedusteluihin sähköpostin kautta. Ryhmäbuukkauksiin vastataan aina samalla viestipohjalla, johon vaihdetaan päivämäärät, henkilömäärät ja hinta. Saimme myös kokeilla ryhmälaskun tekoa valmiilla laskupohjalla. Vahvistettuaan varauksen, lähetämme ryhmälle laskun jossa näkyy varauksen tiedot. Ryhmän tulee maksaa puolet kokonaissummasta ennakkoon, ja loput joko ennen saapumista tai saapuessaan hostelliin. Vastaanottotyöt alkavat sujua jo paremmin ja Marcokin jättää meidät ajoittain kahdestaan. Välillä tosin tulee puhelintiedusteluja joihin emme osaa vastata, mutta pyydämme heitä vain soittamaan myöhemmin uudelleen.

Dover Castle hostellilla on myös sisarhostelli Cricketers, johon tosin ei pysty varaamaan huonetta internetin kautta. Dover Castle halutaan pitää nuorisohostellina, joten Cricketersiin pyritään majoittamaan vanhempia ja epäilyttäviä ihmisiä. Cricketersissä ei ole vastaanottoa, joten me hoidamme Dover Castlen vastaanoton kautta heidän varaukset. Cricketersin asukkaat maksavat yleensä viikon kerrallaan. Tällä hetkellä siellä tehdään ikkunaremonttia, joten osa asukkaista on majoitettu väliaikaisesti meidän hostelliimme. Dover Castlen omistajalla on myös asuntoja ympäri Lontoota, ja jotkut vuokralaiset käyvät maksamassa vuokransa meillä.

Olemme kohdanneet muutaman kerran myös pari hankalaa asiakasta. Emme saaneet ottaa yhtä walk-in asiakasta sisälle, koska hän on aiemmin aiheuttanut hankaluuksia hostellissa. Tällaisia asiakkaita ei sijoiteta edes Cricketersiin. Toisella kerralla jalkapallofani olisi halunnut majapaikan ympärikännissä kymmenen aikaan aamulla, mutta arvioimme hänet liian päihtyneeksi ja ohjasimme hänet toiseen hostelliin.

Torstaina oli pomomme syntymäpäivät, ja meidätkin kutsuttiin sinne. Juhlat järjestettiin Mary Janes-baarissa, jossa tarjolla oli sormiruokaa ja juomia sekä karaokea. Juhlissa oli väkeä hostellilta, toimistolta sekä pomomme kavereita. Jatkoimme juhlia vielä hostellimme alakerran baarissa, ja seuraavana päivänä heräsimme pirteänä töihin. Juhlissa oli hauskaa, ja oli kiva päästä tutustumaan työkavereihin paremmin!


Lähdössä pomon synttäreille

Oona & Pave




2 kommenttia:

  1. Voi kamala :D en taitais kelvata teijän asiakkaaks, joutuisin varmaan sinne vanhojen, epäilyttävien tyyppien mestaan ;)
    T. Oonan anoppi

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista