tiistai 23. helmikuuta 2016

Weekend with friends

Tällä kertaa täällä kirjoittelee Pauliina omasta viikonlopustani. Oona lähti torstaina hotelliin perheensä kanssa, ja olin torstain täällä hostellilla yksin. Onneksi en viettänyt viikonloppua yksin, vaan kaverini tulivat tänne viikonlopuksi. Perjantaina iltapäivällä kaverini lento laskeutui, ja lähdin häntä vastaan Boroughin asemalle. Lähdettiin takaisin päin meidän hostellille ja siitä lähdettiinkin pian jo kiertelemään paikkoja ja käymään läheisellä Elephant & Castle ostoskeskuksessa. Ostosreissun jälkeen lähdimme toista kaveriamme vastaan London Bridgen asemalle. Hän on tällä hetkellä au-pairina täällä Iso-Britanniassa Birminghamissa, ja tuli myös viettämään viikonloppua kanssamme. Heti metroasemalta lähdimme kiertelemään ja katsomaan The Shardia, joka sijaitsee aivan aseman vieressä sekä siitä kohti Tower Bridgeä.






Tower Bridge

Kun olimme kierrelleet tarpeeksi lähiseutua päätimme lähteä etsimään ruokapaikkaa. Au-pairina oleva kaverini suositteli meille heti Wagamama nimistä paikkaa, ja aloimme etsiä lähintä sellaista mapsin kautta.



Vihreää teetä

Syömisen jälkeen lähdimme takaisin hostellille Tescon kautta. Ostimme sieltä hieman juotavaa ja vietimme loppuillan hostellilla ja piipahdimme hostellimme omassa baarissa. Aamulla heräsimmekin jo todella aikaisin. Kävimme aamupalalla ja haimme läheiseltä Starbucksilta lämpimät juomat, ja lähdimme kohti Oxford Streetiä. Vietimmekin koko päivän kaupungilla ja tulimme hostellille takaisin myöhään. Rankan shoppailupäivän jälkeen flunssani vain paheni, ja jouduin jäämään hostellille kun kaverini suuntasivat Lontoon yöelämään.


Löydettiin Fazerin suklaata ja salmiakkisuklaata!!

Sunnuntaina au-pair kaverini lähti takaisin Birminghamiin ja toinen kavereistani jäi vielä tiistaihin asti. Olin sunnuntaina vielä todella kipeänä, mutta käytiin silti vielä kiertelemässä lähiseutua ja kauan odotetuilla Fish & Chipseillä! Palattiin hostellille kun Oona tuli takaisin hotelliviikonlopultaan. Loppuillan vietimmekin hostellilla.


The Shard











Fish & Chips

Maanantaina menimme Oonan kanssa töihin, ja töiden loputtua suuntasimme Oonan ja kaverini kanssa jälleen kohti Oxford Streetiä. Ihan ensimmäiseksi lähdimme etsimään ruokapaikkaa, ja kohteeksi valikoitui italialainen ravintola. Ruokailun jälkeen lähdimme Primarkiin, joka oli tosin pienempi kuin toinen missä olemme aiemminkin käyneet. Jatkoimme shoppailua vielä jonkin aikaa, ja lopulta apteekin ja vohveleiden kautta lähdimme myöhään takaisin hostellille.





Maailman parhaat vohvelit

Kaverini lento lähti jo aikasin tiistai aamulla, joten menimmekin aikaisin nukkumaan. Viikonloppu oli todella kiva, mutta jäi harmittamaan todella paljon että olin taas jälleen sairaana ja oli vaikea pysyä vauhdissa, enkä esimerkiksi lähtenyt heidän mukaansa ulos lauantai illalla. Onneksi kummatkin ovat aiemmin käyneet Lontoossa, joten turistikohteet jäivät vähemmälle. Nyt sitten parannellaan flunssaa taas!

Pave


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti