tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hard work

Ei olla ehditty kauheasti nyt päivittelemään blogia, kun ollaan tehty pidempiä päiviä töissä. Aloitimme viime viikolla patjojen testausten. Saamme siis testata kaikki hostellin 86 patjaa, ja arvioida ne. Jatkamme testausta ensiviikolla kun hostelli tyhjenee kokonaan ennen ison ryhmän tuloa, jolloin mekin lähdemme yöksi Cricketersiin.


Patjojen arviointilappu
Saimme myös tehdä ikkunoiden turvatarkastuksia. Kävimme koko hostellin läpi ja katsoimme että ikkunoissa ei ole säröjä ja että ne aukeavat kunnolla. Jos ikkunoissa on häikkää merkitsemme sen ikkunatarkistus lomakkeeseen.

Lauantaina keittiön astiat oli siirretty vastaanottoon, sillä siivoojamme kyllästyi kun asiakkaat eivät tiskanneet tiskejään. Tästä lähtien astioita saa vuokrattua vastaanotosta 5 punnan panttia vastaan. Asiakkaat tulevat vastaanottoon kertomaan mitä he tarvitsevat, ja haemme ne varastosta, kirjaamme ylös listaan mitä he lainasivat ja perimme maksun. Kun asiakas palauttaa astiat tarkistamme listasta että hän palauttaa kaikki lainaamansa, ja annamme hänelle pantin takaisin. Keittiö onkin pysynyt paljon siistimpänä tämän järjestelyn vuoksi, mutta astiat todennäköisesti palautetaan keittiöön takaisin lähipäivinä valitettavasti.




Saimme myös vähän lisätöitä kun tietokoneemme töissä sekosi, ja poisti varausjärjestelmästä varausten tietoja. Käytimmekin kokonaisen päivän tarkistaen vanhasta järjestelmäkopiosta ja varaussivustoilta varausten tietoja ja lisäilemällä niitä takaisin järjestelmään.

Laskimme myös kesän varaustilannetta ja päivitimme sen Myallocator:iin joka näyttää varaustilanteen eri varaussivustoille.

Viimeiset päivät olemme saaneet etsiä ja kirjata ylös pitkäaikais- eli "long-term" asiakkaiden maksuja. Pitkäaikaisasiakkailla tarkoitetaan asukasta, joka on asunut hostellissa yli 4 viikkoa. Etsimme long-termien maksuja Daily järjestelmästä ja kirjasimme taulukkoon long-termien maksuja marraskuulta, joulukuulta ja tammikuulta. Taulukkoon merkkasimme maksupäivän, maksun määrän, maksetut päivät, huonetyypin, virkailijan nimen ketä oli silloin vuorossa sekä lisätietoja kuten oliko hän maksamastaan ajastaan joitakin päiviä pois.


Saatiin oma nimikyltti meille!

Pave & Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti