perjantai 18. maaliskuuta 2016

St. Patrick's Day & Camden Town

Saimme torstain töistä vapaaksi, ja suuntasimme jo heti aamusta kohti Camdenia. Camdenista löytyy paljon käsitöitä ostettavaksi, monia ruokakojuja, tatuointipaikkoja sekä paljon muuta! Vietimme siellä noin seitsemän tuntia, eikä sekään aika riittänyt kiertämään koko paikkaa! Jää siis vielä ensi kerraksi kierreltävää.
















Camdenia luonnehditaan melko epäturvalliseksi alueeksi, ja paikka kuulemma kuhisee taskuvarkaista. Tai näin hostellin asukkaat meitä varoittelivat kun kerroimme lähtevämme sinne. Ainoaksi huonoksi puoleksi koimme sen, että melkein missään ei pysty maksamaan kortilla. Joissakin kojuissa pystyy maksamaan kortilla jos summa ylittää esimerkiksi viisi tai viisitoista puntaa. Pauliinalla kävi vielä niin huono tuuri ettei saanut nostettua yhtään rahaa, sillä kortti oli niin huonossa kunnossa. Säästyipähän rahaa jonkun verran.













Oonan uusi tatuointi

Palasimme hostellille viiden jälkeen juhlistamaan viimeistä iltaamme. 17.3 eli eilen oli myös Pyhän Patrikin päivä, joka onkin melko suuri juhla täällä. Hostellimme baari oli aivan tännä, ja siellä tarjottiin myös ruokaa sekä shotit kaikille joilla oli vihreät paidat päällä. Vietimme siis viimeisen iltamme hostellin asukkaiden sekä työkaverimme Marcon kanssa. 







Pave & Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti