perjantai 18. maaliskuuta 2016

Last week in London

Tämä on viimeinen päivämme Lontoossa, joten ajattelimme kertoa mitä teimme viimeisinä päivinämme täällä.

Töissä oli melko hiljaista, sillä hostelli oli täynnä suuria ryhmiä, ja parina päivänä muiden asukkaiden käytössä oli vain yksi huone. Check-inejä ei siis ollut melkein yhtään. Saimme tehdä paljon varausten tuplatarkastamista varausjärjestelmästä, sekä lajitella varauksia päivämäärän mukaan. Yhtenä päivänä saimme tehtäväksi lähteä The Cricketersiin perimään erään asukkaan velkoja.

Kävimme myös tekemässä viime hetken shoppailut ja kävimme vihdoin Harrodsissa, joka ei aivan vastannut kuvitelmiamme paikasta. Valtava tavaratalo oli kyllä todella hieno, ja esimerkiksi herkkupuoli oli taivaallinen! 















Torstaina kävimme Camdenissa ja juhlistimme Pyhän Patrickin päivää.

Perjantaina eli viimeisenä päivänämme koimme hyvin erityisen yllätyksen heti herättyämme. Koko hostellista, tai oikeastaan koko kadulta oli vesi loppu. Eli vessat tai suihkut eivät toimineet. Kun saimme pakkailtua loput tavarat kokoon, lähdimmekin vihdoinkin perinteiselle englantilaiselle teelle ja skonsseille. Takaisin tullessamme hyvästelimme työkaverimme Marcon, ja tällä hetkellä odottelemme että pääsemme lähtemään lentokentälle. Lentomme lähtee 18:30, ja lähdemme täällä neljän aikaan junalla kohti Gatwickin lentokenttää, ja Suomessa olemme perillä puoli 12 yöllä.

Pave & Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti